2989 5592 maria@tidtilliv.dk

Hovedpiner

 

En hovedpine kan føles, som om det dunker inde i panden og i baghovedet. Det spænder i nakken og der er trykken for tindingerne. Der findes hovedpiner, som foregår i selve hovedet som f.eks. migræne eller spændingshovepine. Der findes også hovedpiner som er symptomer på andre sygdomstilstande som f.eks. tandpine, influenza, anstrengelse af øjne, forhøjet blodtryk m.m. Med den rette massage kan der løsnes op i muskulaturen i nakken, og i de muskler der vedhæfter til kraniekanten, hvor spændinger kan føre til hovedpine. Endvidere vil massageteknikken blødgøre muskulaturen så der kan skabes sund blodgennemstrømning op til muskulaturen I kraniekanten.

Hos Tid Til Liv anvendes der massage- og kranio sakral tekniker, som vil aftage styrken i hovedpinen og man vil opleve efter hver behandling at intervallet mellem hovedpinen/migrænen forlænges.

 

Kontakt mig på tlf.: 29895592  mail: maria@tidtilliv eller her og bestil en tid til afspændingsmassage.
Min klinik ligger i Risskov. Se på kort

AFBUDSPOLITIK

Afbud bedes meddelt senest 24 timer før aftalen. Afbud ved pludselig opstået sygdom på dagen skal ske hurtigst muligt. Ved for sent afbud eller udeblivelse uden afbud betales fuldt honorar!