2989 5592 maria@tidtilliv.dk

Jojobaolie er den olie, der bedst efterligner hudens egen sebum, den naturlige belægning kroppen producerer, for at beskytte huden.

Den egner sig derfor især godt til personer med fedtet hud. Olien fugter, blødgør og nærer huden. Den reducerer rynker, lysner og hjælper med at helbrede ar og opløser tilstoppede porer.

Jojoba plejer alle hårtyper og afhjælper også skælproblemer. Olien fjerner makeup blidt, uden brug af skrappe kemikalier. Passer til alle hudtyper og absorberes let ind i huden.

Olien har antioxidant og anti-inflammatoriske egenskaber. Den fungerer godt, som en ekstra fugtighedscreme til andre produkter. Tilføj blot et par dråber. Anvendes direkte på huden eller som supplement til andre produkter.

Jojoba olie er den olie, der minder mest om hudens egen olie. Den er derfor velegnet til at rette op på hudens fugtighedsniveau. Økologisk, koldpresset og 100% ren.

Jojobaolie er velegnet
Som fugtighedscreme og body oil til hele kroppen
Til tørre og sprukne læber
Til ansigtsrens
Til at fjerne makeup med
Som hårbalsam der giver håret styrke og nyt liv (kan blive i håret)
Mod skæl i hovedbunden
Mod akne, mindre sår og infektioner
Mod rynker
Mod eksem
Mod psoriasis


Pris 129 kr for 100 ml + 50 kr i forsendelse

Den sendes med dao til den nærmeste pakkeshop

Send mig en mail, hvis du gerne vil have den tilsendt. Du kan betale med mobilepay. Eller kom forbi min klinik i Vejlby-Risskov.