2989 5592 maria@tidtilliv.dk

Sæt med varmepude og øjenpude

Varmepuder med økologiske hvedekerne er fantastiske til at lindre rygsmerter, nakkesmerter, gigtsmerter, mavesmerter, sportsskader eller til bare at afhjælpe andre forskellige småskavanker. Derudover er varmepuden også fantastisk til plukkeveer, fødselsveer, efterveer, brystspændinger/brystbetændelse og menstruationssmerter.

Varmepuder er også fremragende til alm. hygge på en kold vinterdag / aften. Du kan fx lægge varmepuden i barnevognen, eller tag varmepuden med i seng, mulighederne er mange med en kornpude. 

Varmepuder er nemme at bruge, de kan varmes i både mikroovn og alm. ovn. Der følger en brugsvejledning med.

Det er sikkert at tage den med i seng, da den ikke bliver varmere, men mister varme lige så stille, så der er ikke risiko for brænd.

Du skal heller ikke tænke på at placere dig nær en stikkontakt, da ikke er en ledning.

Den er miljøvenlig. Der er udelukkende brugt naturmaterialer – økologiske hvedekerner og ren bomuld. De findes i forskellig størrelser. 

Det er også muligt at købe øjenpuder. De kan bruges til meditation, afspænding efter yoga eller hvis du bare skal slappe af. De er lavet af ren bomuld og fyldt med enten grødris og lavendel eller hørfrø og lavendel. Hvis du har hævet øjne kan du lægge puden i fryseren i ca. 10-20 min så den bliver kølig, det lindre øjnene.

Både varmepuder og øjenpuder syr jeg selv i mit lille hus i Risskov. Hvor du også kan komme forbi og købe dem. Find min adresse her https://tidtilliv.dk/kontakt/

De mønsterne på det bomuldsstof jeg bruger til både varmepuder og øjenpuder ændre sig alt efter årstiderne og efter hvad jeg lige flader over af finde stoffer. Følg  mig på FB – der ligger jeg billeder op af nye puder https://www.facebook.com/tidtilliv.dk

Samletpris 250 kr + 50 kr i forsendelse

Den sendes med dao til den nærmeste pakkeshop

Få dobbelt op på lækkerhed

Send mig en mail, hvis du gerne vil have dem tilsendt. Du kan betale med mobilepay. Eller kom forbi min klinik i Vejlby-Risskov