2989 5592 maria@tidtilliv.dk

Gravidmassage

For dig og din baby

 

Når man er gravid, er det ekstra vigtigt at passe godt på sig selv og sin krop. Man kan få gravidmassage fra starten af graviditeten og helt frem til fødslen. Med graviditetsmassage vil man opleve mere velvære og energi til hverdagen. Massagen er ikke blot at ligge behageligt på en briks med et hul i, men det er en måde at få bedre kontakt til sig og skabe følelsesmæssig bånd sit barn. Dette sker ved at glædeshormonet oxytocin frigives i kroppen under massagen.

Jeg tager udgangspunkt i dine behov og ønsker og tilpasser massagen til de problemstillinger du kommer med.

Den gravides krop i graviditetsperioden er mere sårbar, derfor ydes der en mere blid, nænsom og langsom massage for på denne måde at undgå ubehag og smerte i led og muskler.

Bækkengener, smerter i ballerne samt i lænden

Mange gravide oplever også bækkengener og smerter i ned i ballerne (periformis) samt smerter i lænden. Dette kan også afhjælpes ved massage, hvor musklerne bliver arbejdet godt igennem og derved kan smerten aftage omkring bækkenet og lænden.

Massagens virkninger:

  • Allerede inden dit barn er født, kan du gøre noget for jer begge, eftersom I gennem massage vil få dybere kontakt til hinanden.
  • Også som gravid kan du opleve stress i hverdagen, og her vil massage medvirke til at minimere stressniveauet, således både din krop og dit barn kan være fri for stress.
  • Du kan minimere væske i hænder og fødder samt generelle graviditetsgener med massage.
  • Afhjælper bækkensmerter, smerter i ballerne samt i lænden.
  • Den kan give dig en bedre søvn.
  • Du vil blive mere bevidst om din krop og være bedre i stand til at forstå dine kropssignaler, som vil gavne kontakten til dit barn, din graviditet såvel som fødslens forløb.
  • En del gravide bliver enten deprimerede eller oplever deres graviditet som en uoverskuelig tung og trist periode i deres liv. Disse tilstande kan man undgå med hyppige og regelmæssige massager.
  • Med regelmæssige massager især i slutningen graviditeten vil gøre fødslen mindre smertefuld.

Der anvendes økologisk olie

OBS JEG HAR EN BRIKS MED PLADS TIL DIN MAVE

 

Kontakt mig på tlf.: 29895592  mail: maria@tidtilliv eller her og bestil en tid.
Min klinik ligger i Risskov. Se på kort

AFBUDSPOLITIK

Afbud bedes meddelt senest 24 timer før aftalen. Afbud ved pludselig opstået sygdom på dagen skal ske hurtigst muligt. Ved for sent afbud eller udeblivelse uden afbud betales fuldt honorar!