2989 5592 maria@tidtilliv.dk

Luksusbehandling fra top til tå

Ekstra tid til dig

I luksusbehandlingen anvendes der en blanding af enten massage og zoneterapi eller massage og kraniosakralterapi.

Om det bliver zoneterapi eller kraniosakralterapi sammen med massagen afhænger af, hvad dine ønsker og behov er. 

Når der anvendes flere behandlingsformer, kan jeg arbejde med dine problematikker på flere niveauer og mange vil opleve at gamle skavanker vil aftage. Behandlingen bliver mere dybdegående både fordi der er mere tid til rådighed og fordi de enkelte teknikker behandler kroppen på forskellige måder.

Behandlingen vil kunne afhjælpe:

Stress

Rygproblematikker

skulder/nakkeproblematikker

Væske i kroppen

m.m.

Med zoneterapi kan man både arbejde med problematikker i muskler og led, som er yderst effektiv, men samtidig arbejdes der også med de store organer, som kan være forbundet til de problematikker, som du oplever. Derudover sker der en udrensning af de store organer og mange vil opleve en lethed i kroppen efterfølgende.

Se mere her

Massagen arbejder med at løsne dine muskler og led, også her vil der ske en udrensning af din krop og du vil opleve en større smidighed. 

Se mere her 

Kraniosakralterapien er mere blid og vil centrere sig om nakken og kraniet, hvor der arbejdes meget blidt med spændinger og skævheder. Derudover kan man berolige nervesystemet og derigennem kroppen. Der vil kunne afhjælpe stress og angst og forbedre din søvn. 

Se mere her 

Med denne luksusbehandling kommer du ned i gear og mærker din krop. Mange af os har en travl hverdag og bruger vores hoved meget, men det betyder, at vi let kan komme til at glemme vores krop. Her vil du opleve at mærke din krop på en anden måde og det gør, at du bedre kan håndtere en presset og stresset hverdag.

AFBUDSPOLITIK

Afbud bedes meddelt senest 24 timer før aftalen. Afbud ved pludselig opstået sygdom på dagen skal ske hurtigst muligt. Ved for sent afbud eller udeblivelse uden afbud betales fuldt honorar!