2989 5592 maria@tidtilliv.dk

Kæbeafspænding med RESET

 

 Kæbespændinger kan være medvirkende til spændinger og uro mange steder i kroppe

 Kæbespændinger – symptomer

Hvis du har spændte kæber, kender du sandsynligvis til ét eller flere af de her oplevelser i hverdagen: 

 • Hyppig hovedpine, måske særligt omkring tindingerne
 • Skæren tænder om natten og måske ømme tænder
 • Klikkende kæbeled
 • Spænding og ømhed i kinderne, tungen og halsen.
 • Nakkespændinger
 • Overfladisk eller holdt vejrtrækning
 • Forstyrret søvn
 • Bækken- og Lændesmerter
 • Migræne
 • Det kan hjælpe på hjernerystelse
 • Det kan hjælpe på piskesmæld
 • Tinnitus

 

Kæbeafspænding med RESET er en blid, men dybdegående og effektiv behandling.

Vi ved at 90% af alle informationer fra hjernen til kroppen går gennem kæbemusklerne. Den mindste kæbespænding kan have stor betydning for vores velbefindende. Behandlingen er ekstremt afslappende og skaber balance i skelettet, musklerne, nervesystemet, meridianbanerne og sætter gang i en udrensning af giftstoffer.

For optimalt udbytte anbefaler jeg to sessioner med RESET, men du vil allerede kunne mærke tydelig forskel efter 1 behandling. En behandling tager ca 1 time.

 

 

Hvorfor får du kæbespændinger?

Der kan både være fysiske og psykiske årsager til dine kæbespændinger. Det kan også være, at der er flere årsager til dine kæbespændingerne.

Helt lavpraktisk kan spændingerne komme f.eks. af tandproblemer, nakkeskader eller hvis du fx har en vanestilling, hvor du skyder hovedet frem.
Psykisk kan kæbespændinger være forbundet med kontrol, følelsen af at skulle have styr på det hele og ikke turde give slip. Der kan også være, at du kontrollerer og holder dig selv og dine følelser tilbage, så du f.eks. ikke får sagt dét, der er vigtigt for dig at sige.
Det kan også hænge sammen med et tema om at “skulle klare det”, selvom du egentlig har nået din grænse. At du tager dig sammen, “bider tænderne sammen”,  står det igennem, og ikke får draget omsorg for dig selv undervejs.

Generelt er det sådan, at hvis du spænder meget ét sted i kroppen, så forsager det en masse medspændinger  i resten af kroppen. Det gælder også for kæbespændinger. Tit ser man en sammenhæng med især nakke/skulder- og lændeproblematikker. Det betyder også, at hvis du afspænder det ene sted, har det en positiv effekt på det andet sted også.

 

Kæbespændinger og stress

Det er en del af hele stress dynamikken, at vi prøver at lukke ned for os selv, undgå at mærke, prøver at “holde sammen på os selv” og komme igennem, og det fører nemt kæbespændinger med sig.
I det hele taget øges spændingstilstanden i hele kroppen, når stress-hormonerne raser. .Her vil det også være gavnligt med afsændingsmassage og evt. mindfulness i hverdagen. Kæbeafspænding

 

 

BOOK tid her 

 

 

 

AFBUDSPOLITIK

Afbud bedes meddelt senest 24 timer før aftalen. Afbud ved pludselig opstået sygdom på dagen skal ske hurtigst muligt. Ved for sent afbud eller udeblivelse uden afbud betales fuldt honorar!