2989 5592 maria@tidtilliv.dk

Efterfødselsmassage

 Kom styrket tilbage til moderskabet med efterfødselsmassage

Efterfødselsmassage

Selvom barselstiden for de fleste kvinder opleves som en vidunderlig tid, er det også en periode fyldt med nye følelser, bekymringer og hårdt arbejde. Den nu overståede graviditet, amning, løft og afbrudt nattesøvn kan påvirke både dine fysiske og psykiske ressourcer. Efterfødselsmassage kan være med til at støtte dig fysisk og psykisk.

Du kan få efterfødselsmassage, når du føler dig klar, og så ofte som du har brug for – der er ingen øvre grænse for selvomsorg. Heling er centralt for at komme godt videre i det næste kapitel af din kvindelighed. 

Efterfødselsmassagen kan afhjælpe stress, søvnproblemer, muskelspændinger samt smerter i lænd og ryg. Massagen giver dig øget velvære, afspænding og en velfortjent pause, så du får fornyet energi.  Det er både muligt at have dit barn med under massagen. Det kan være i barnevognen, på gulvet eller hos dig på briksen. 

 

Efterfødselsmassage passer til den nybagte mor

  • afspænder og afslapper hele kroppen
  • særlig vægt på ryg, skuldre og nakke
  • udløser kroppens føl-dig-godt-hormon
  • lindrer bækkengener
  • velvære
  • kropskontakt

 

Book tid her

https://tidtilliv.dk/bestil-tid-online-onlinebooking/

 

AFBUDSPOLITIK

 

 

 

Afbud bedes meddelt senest 24 timer før aftalen. Afbud ved pludselig opstået sygdom på dagen skal ske hurtigst muligt. Ved for sent afbud eller udeblivelse uden afbud betales fuldt honorar!