2989 5592 maria@tidtilliv.dk

Babyterapi

 

Babyterapi er behandling af børn imellem 0-2 år. De mest gængse spædbørnsproblematikker er:

  • Skævheder i nakken eller bækkenet efter fødslen
  • Fordøjelsesproblemer
  • Snue
  • Luftvejsproblemer
  • Almen utilpashed
  • Øreproblemer
  • Tandfrembrud
  • Søvnbesvær

Jeg arbejder på din baby med teknikker fra Kranio-Sakral Terapien og zoneterapien. Skal din baby have ren zoneterapi, vil jeg anbefale dig at gå til en zoneterapeut med speciale i babyer og børn.

Jeg kan lindre eller afhjælpe tidlige traumer som bl.a. skævheder i nakke og kraniet og benytter til dette Kranio-Sakral Terapi. Hvis børn mellem 0-2 år oplever fysiske og/eller psykiske belastninger, er det muligt, at belastningen kan sætte blivende spor i barnet. Det er derfor vigtigt at få de problematikker løsnet. Hvis kraniet f.eks. er skævt eller fladt bagpå, har hjernen ikke de optimale forhold og plads til at udvikle sig.

Babymassage

Jeg kan også undervise dig i en helkropsmassage, som du selv kan give din baby. Babymassage er en helkropsmassage, som har mange fantastiske egenskaber på spædbarnets krop, men babymassage giver også en rigtig god kontakt mellem dig og din baby.

Hvad skal du huske inden behandlingen?

Din baby skal helst, hvis det er muligt, være mæt og ikke træt. En sulten og træt baby vil ikke behandles på. Husk gerne en sut samt lidt legetøj, som du kan fange din babys opmærksomhed med.

Hvornår bør baby undgå behandling?

Behandling kan i nogle få tilfælde gøre mere skade end gavn. Hvornår skal din baby undgå behandling?

Ved feber og andre infektioner så som svamp og andre smitsomme eksemer, influenza, virusinfektioner, mæslinger, skoldkopper og lign. Ved sår eller revner i huden eller ved røde og varme hævelser samt udslæt.

Vi skal respektere din babys grænser, så hvis din baby ikke vil mere, stoppes behandlingen. Behandlingen stoppes også, hvis din baby falder i søvn. Det er dog normalt, at babyer græder, når man behandler på deres nakke.

OBS på, at din baby kan være sulten og meget træt efter en behandling.