2989 5592 maria@tidtilliv.dk

Bindevævsmassage

 

Bindevævsmassage er en meget dyb behandlingsform, som hjælper rigtig mange mennesker med at udskille affaldsstofferne fra cellerne i vævet, uanset om det er muskelvæv, bindevæv, organer eller et led der har givet ubalancer i kroppen. Man skal være opmærksom på, at ubalancer i kroppen efter et stykke tid kan give sygdom.

Bindevævet er det væv, der former os og binder os sammen, men det er også det væv der fungerer som depot for affaldsstoffer og væske når kroppens udrensningssystem ikke arbejder tilstrækkeligt effektivt.

Når bindevævet gradvist fyldes op, mister bindevævet og derfor kroppen som helhed sin oprindelige form. Vi er ikke længere helt så velformede som tidligere. Huden og musklerne begynder at miste sin spændstighed, og depoterne fyldes mere og mere op.

Du skal vælge en bindevævsmassage hvis du evt. har:

  • Væskeophobning i kroppen
  • Har appelsinhud
  • Har steder på kroppen hvor du er meget kolde
  • Har steder på kroppen hvor huden er rødblusset
  • Har mange muskelspændinger

Ophobninger af affaldsstoffer og væske i bindevævet er det der ses som ”puder” på f.eks. indersiden af knæene, større eller mindre fylde på indersiden af lårene, stor eller lille bule på ydersiden af lårene, fyldige knæ og område ovenover knæene, fyldig lår, hofter, maver, overarme, underarme, underben, ankler, baller, sideben, ”rygpuder”, ”kalkunhage”, buler ud over BH- kanten, væskeophobninger og øget vægt.

Sådan foregår behandlingen

I behandlingen masserer jeg kroppens bindevæv godt igennem med sugekopper.
Sugekopperne iværksætter effektiv blodgennemstrømning og derfor udrensning af de affaldsstoffer der har ophobet sig i bindevævet. Efter nogle behandlinger kan ophobningerne gradvist slippe sit tag fra bindevævet og kroppen genvinder efterhånden sin gode facon, naturlige fasthed og vægt. Under behandlingen finder jeg frem til de faktorer der er årsag til ophobningerne. Ophobningerne dannes f.eks. typisk af forkert kost, ophobede følelser eller medicin.

Ved bindevævsmassage anvendes der sugekopper. Det kan efterlade “blå mærker” på kropper der hvor der ophobet affaldsstoffer i vævet. Disse mærker vil forsvinde efter 4-7 dage. Mærkerne er ikke ømme som almindelige blå mærker.

 

Book tid her

Kontakt mig på tlf.: 29895592  mail: maria@tidtilliv eller her og bestil en tid til fysiurgisk massage.
Min klinik ligger i Risskov. Se på kort

AFBUDSPOLITIK

Afbud bedes meddelt senest 24 timer før aftalen. Afbud ved pludselig opstået sygdom på dagen skal ske hurtigst muligt. Ved for sent afbud eller udeblivelse uden afbud betales fuldt honorar!