2989 5592 maria@tidtilliv.dk

Bindevævsmassage

 

Bindevævsmassage er en dyb behandlingsform, som hjælper mange mennesker med at udskille affaldsstofferne fra cellerne i vævet, uanset om det er muskelvæv, bindevæv, organer eller et led der har givet ubalancer i kroppen.

Bindevævet er det væv, der former os og binder os sammen. Samtidig er det også det væv, der fungerer som depot for affaldsstoffer og væske når kroppens udrensningssystem ikke fungerer som det skal.

Når bindevævet gradvist fyldes op af affaldsstoffer og væske, mister bindevævet og dermed kroppen sin elastisitet og man vil opleve, at man bliver mere stiv og tung i kroppen og er ikke længere helt så velformede som tidligere.

Du skal vælge en bindevævsmassage hvis du evt. har:

  • Væskeophobning i kroppen
  • Har appelsinhud
  • Har steder på kroppen hvor du er meget kolde
  • Har steder på kroppen hvor huden er rødblusset
  • Har mange muskelspændinger
  • Føler dig stiv og tung i kroppen

Ophobninger af affaldsstoffer og væske i bindevævet er det der ses som ”puder” på f.eks. indersiden af knæene, større eller mindre fylde på indersiden af lårene, stor eller lille bule på ydersiden af lårene, fyldige knæ og område ovenover knæene, fyldig lår, hofter, maver, overarme, underarme, underben, ankler, baller, sideben, ”rygpuder”, ”kalkunhage”, buler ud over BH- kanten, væskeophobninger og øget vægt.

Sådan foregår behandlingen

I behandlingen masserer jeg kroppens bindevæv godt igennem først med almindelig massage og derefter med sugekopper og gua sha sten.
Sugekopperne / gua sha sten sætter gang i blodgennemstrømning og derigennem sker der en udrensning af de affaldsstoffer der har ophobet sig i bindevævet. Efter nogle behandlinger vil du opleve, at ophobningerne i bindevævet og kroppen bliver gradvist mindre og din krop vil genvinde sin naturlige fasthed og vægt. 

Ved bindevævsmassage anvendes der sugekopper og gua sha sten. Det kan efterlade “blå mærker” på kroppen, dette sker de steder hvor der ophobet affaldsstoffer i vævet. Disse mærker vil forsvinde efter 4-7 dage. Mærkerne er ikke ømme som almindelige blå mærker.

 

Book tid her

Kontakt mig på tlf.: 29895592  mail: maria@tidtilliv eller her og bestil en tid til fysiurgisk massage.
Min klinik ligger i Risskov. Se på kort

AFBUDSPOLITIK

Afbud bedes meddelt senest 24 timer før aftalen. Afbud ved pludselig opstået sygdom på dagen skal ske hurtigst muligt. Ved for sent afbud eller udeblivelse uden afbud betales fuldt honorar!