2989 5592 maria@tidtilliv.dk

Fysiurgisk massage

 

Hvad er fysiurgisk massage?

Fysiurgisk massage er en behandlingsform, hvor massøren arbejder dybt i væv og muskulatur. Massagen tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning, I modsætning til en overfladisk massage bliver muskulaturen gennemarbejdet og eventuelle skader kan afhjælpes.

Det kan eksempelvis være – overbelastning i muskler og bindevæv (sener, muskelhinder og ledbånd), som kan være forårsaget af pludselige traumer, statisk ensformigt arbejde foran en computer, forkerte/tunge

Behandlingen udføres ved hjælp af forskellige massageteknikker, der gør det muligt for massøren at tilpasse massagen til den enkelte klient og eventuelle problemer. Massageformen afspænder, øger blodgennemstrømning og udskiller affaldsstoffer. Den kan også anvendes forebyggende mod skader, afhjælpe muskulære problemer og ikke mindst giver den en øget kropsbevidsthed.

Hvor den almindelige massage og Thai massage primært giver velvære, er den professionelle fysiurgiske massage en meget specifik massageform, der arbejder mere i dybden med problemerne.

Effekter af behandlingen :

  • Nedbryder affaldsstoffer
  • Fjerner spændinger
  • Modvirker stress
  • Lindrer spændingshovedpine
  • Smidiggør muskler og led
  • Stimulerer blodcirkulationen, nerve- og lymfesystemet
  • Ømme og stive muskler
  • Spændingshovedpine
  • Overbelastningsskader
  • Generelle smerter i skulder, nakke, ryg, bækken, hofter m.m.

I mine behandlinger anvender jeg massage, bindevævsmassage, ledmobilisering, kranio sakral terapi og akupressur.

 

Hvem kan have gavn af massagen?

Fysiurgisk massage er for alle, dog med enkelte forbehold. Det frarådes at få massage hvis man er syg med feber eller under behandling for kræft. Hvis du er i tvivl er du meget velkommen til at kontakte mig.

Massageformen kan være gavnlig for alle. De nævnte problemer som massagen kan afhjælpe, er noget som de fleste af os har, oplever eller nok kommer til at opleve fra tid til anden. Og her kan du med fordel gøre det til en vane at inkluderer den fysiurgiske massage en gang om måneden (alt efter behov selvfølgelig).

Kontakt mig på tlf.: 29895592  mail: maria@tidtilliv  og bestil en tid til fysiurgisk massage her.

AFBUDSPOLITIK

Afbud bedes meddelt senest 24 timer før aftalen. Afbud ved pludselig opstået sygdom på dagen skal ske hurtigst muligt. Ved for sent afbud eller udeblivelse uden afbud betales fuldt honorar!
 Smerter. Spændingshovedpine. Smerter i lænden. Rygproblemer. Massør. Risskov. Massage i Risskov. Professionel. Massage. Massør. Massage. Smerter i hofter. Diskusprolaps.  Risskov. Nakkesmerter. Smerter i skulder. Kroppen. Hovedpine.