Fysiurgisk massage

 

Alle kan have brug for fysiurgisk massage unge som gamle. Derfor tilbyder jeg også massage for alle aldersgrupper.

Med min baggrund som både sygeplejerske og lægeeksamineret fysiurgisk massør, kan jeg tilbyde en behandling, som rækker udover hvad en almindelig massør kan give. Jeg kan f.eks. tilbyde vejledning om kost, øvelser og om de sygdomme der evt. forårsage de problemstillinger, som du oplever i hverdagen.

 

Hvad er fysiurgisk massage?

Fysiurgisk massage er en massageform, hvor massøren arbejder dybt i væv og muskulatur. Massagen tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning, hvilket stiller krav til massørens viden omkring musklernes udspring, tilhæftning, funktion samt tilstand. I modsætning til en overfladisk massage bliver muskulaturen gennemarbejdet og eventuelle skader kan afhjælpes.

En fysiurgisk massage udføres ved hjælp af forskellige massageteknikker, der gør det muligt for massøren at tilpasse den fysiurgiske massage til den enkelte klient og eventuelle problemer. Massageformen afspænder og giver ro, giver en bedre blodgennemstrømning, og udskiller affaldsstoffer. Den kan også anvendes forebyggende mod skader, afhjælpe muskulære problemer og ikke mindst giver den en øget kropsbevidsthed.

Effekter af fysiurgisk massage:

  • Nedbryder affaldsstoffer
  • Fjerner spændinger
  • Modvirker stress
  • Lindrer spændingshovedpine
  • Smidiggør muskler og led
  • Stimulerer blodcirkulationen, nerve- og lymfesystemet

Principielt kan alle modtage en god dybdegående fysiurgisk massage, dog er der enkelte tilfælde, hvor det frarådes at få massage. En god fysiurgisk massør undersøger disse forhold inden en behandling påbegyndes.

 
Kontakt mig på tlf.: 29895592  mail: maria@tidtilliv eller her og bestil en tid til fysiurgisk massage.
Min klinik ligger i Risskov. Se på kort

 

 

AFBUDSPOLITIK

Afbud bedes meddelt senest 24 timer før aftalen. Afbud ved pludselig opstået sygdom på dagen skal ske hurtigst muligt. Ved for sent afbud eller udeblivelse uden afbud betales fuldt honorar!
Fysiurgisk massage. Smerter. Spændingshovedpine. Smerter i lænden. Rygproblemer. Massør. Risskov. Massage i Risskov. Professionel. Massage. Massør. Massage. Smerter i hofter. Diskusprolaps.  Risskov. Nakkesmerter. Smerter i skulder. Kroppen. Hovedpine.