2989 5592 maria@tidtilliv.dk

Zoneterapi

Hvad er zoneterapi?

Din krop er en sammensat organisme.  Hvis noget ikke fungerer, som det skal, bliver der ubalance i den, og det kan du opleve som smerter, træthed, utilpashed eller sygdom.

Filosofien bag zoneterapien er, at der under og på fødderne findes et kort over hele menneskekroppen, hvor hver del af kroppen har en tilsvarende zone på fødderne, en såkaldt reflekszone. Er der en ubalance i dele af kroppen, vil det vise sig som ømhed i denne tilsvarende reflekszone på fødderne. Ved at behandle de ømme områder/reflekszoner med specielle trykkombinationer påvirker terapeuten bl.a. kredsløbet, nervesystemet, hormonsystemet og organerne, så din krops naturlige balance bliver genoprettet.

Nogle typiske reaktioner på zoneterapibehandlingen kan være:

 

  • Velbehag, øget energi.
  • Afslappethed, afstresning og smertelindring.
  • Øget udskillelse via urin og afføring.
  • Urin og afføring kan være ændret i farve, lugt og konsistens i dagene efter behandlingen.
  • Udskillelse af sekret gennem næse og svælg.
  • Opblussen af gamle skavanker pga. udrensning – det vil fortage sig efter nogle dage.

 

OBS jeg er ikke uddannet zoneterapeut, men jeg har taget kurser i det. Hvis du gerne vil have en mere dybdegående zonebehandling anbefalder jeg, at du finder en autoriseret zoneterapeut.

Du kan booke tid her

AFBUDSPOLITIK

Afbud bedes meddelt senest 24 timer før aftalen. Afbud ved pludselig opstået sygdom på dagen skal ske hurtigst muligt. Ved for sent afbud eller udeblivelse uden afbud betales fuldt honorar!