2989 5592 maria@tidtilliv.dk

Ansigtszoneterapi

Zoneterapi i ansigtet bygger på de samme principper som fodzoneterapi. Ansigtet indeholder på samme måde som fødderne reflekszoner for vores indre organer. Ved tryk og massage af de forskellige zoner og punkter i ansigtet, stimuleres kroppens væv og organer, Ved disse tryk, regulere vi den den kemiske proces, blodkredsløbet og den psykiske balance. 

Ansigtszoneterapi er ikke kun forbeholdt symptom- og sygdomsbehandling, men har også en yderst forebyggende effekt, idet afbalanceringen af meridianbanerne (energistrømningerne) skaber et friere energiflow rundt til alle organerne og derved støtter kroppens egen helingsproces fremadrettet.

En anden sidegevinst er, at man opnår en bedre gennemstrømning af ansigtshuden og det underliggende væv, så der sker en opstramning af ansigtshuden og afhjælper væskeophobninger.

Den blide og beroligende ansigtszoneterapi styrker den fysiske og psykiske sundhed, og er en afslappende og beroligende behandlinger.

Ansigtszoneterapi virker styrkende på immunforsvaret og kan afhjælpe forskellige skavanker og lidelser som f.eks. hormonelle ubalancer som kan forekomme i pubertet og overgangsalder, barnløshed, allergi, uro, angst, stress, depression, adfærdsvanskeligheder, eftervirkninger efter hjerneblødning m.m.

Ansigtszoneterapi anbefales mennesker i alle aldre. Som et plus for de voksne kan nævnes at en positiv bivirkning ved ansigtszoneterapien er at idet behandlingen fremmer blodgennemstrømningen, opstrammes ansigtets muskler, så du bevarer eller forøger spændstigheden i dit ansigt.

Det er også en god behandlingsmetode til børn, f.eks. ved indlæringsvanskeligheder eller hyperaktivitet som følge af stress. Også det stille barn, der går alene i tavshed med sine problemer fx. i forbindelse med forældrenes skilsmisse kan finde lindring og fred i tankemylderet med med denne behandling.

Du kan bruge ansigtszoneterapien som en hjælp til at bringe kroppen tilbage i balance eller som ren wellness. Prøv det – giv dig selv en gave og brug det som selvforkælelse !!