2989 5592 maria@tidtilliv.dk

Kanelsnegle og Seniormesse

 

Jeg er blevet inviteret til Seniormesse hos Ældre Sagen d. 10-03-16. Så jeg har haft travlt i dag med at gøre klar. Jeg har blandt andet bagt kanelsnegle – så der er lidt lækket til dem der kigger forbi min stand – men også gjort flyers og andre ting klar.

Det bliver spændende at deltage og komme ud og tale med medlemmerne af Ældre Sagen og høre, hvad de synes om Tid Til Liv.

Det er også spændende fordi Ældre Sagen og Tid Til Liv begge arbejder på at gøre hverdagen og livskvaliteten bedre for ældre. Men vi gør det ud fra forskellige tilgange – da Ældre Sagen er baseret på frivilligt arbejde og Tid Til Liv er egenbetaling. Men jeg tror nu, at vi kan få et godt samarbejde. Og jeg kan se, at der i den grad er brug for både Tid Til Liv og Ældre sagen.

Jeg har stor respekt for Ældre Sagen og det kæmpe arbejde de og deres frivillige gør for ældre. Jeg er også selv involveret i Ældre Sagens spisegrupper – da jeg tillægger mad, ernæring og sociale relationer en stor rolle, når det kommer til at gøre hverdagen og livskvaliteten bedre for ældre.

Jeg håber, vi ses i morgen i Ældre Sagens lokaler på Vester Allé 8 i Aarhus.