2989 5592 maria@tidtilliv.dk

Nej det har jeg ikke brug for – og dog det lyder nu meget godt

DSC_0166

Jeg har haft en fantastisk dag hos Ældre Sagen og deres seniormesse.

stor ros til alle de frivillige i Ældre Sagen Aarhus

Jeg fik rigtig meget god respons på Tid Til Liv og delt en masse materiale ud.

Men det interessante var, at mange af dem jeg talte med, startede med at sige ”nej det har jeg ikke lige brug for”, men når vi så talte videre om Tid Til Liv og hvad man rent faktisk kan bruge mit tilbud til, så endte det med, at de alligevel godt kunne se nogle muligheder for at bruge Tid Til Liv. Og det er jo helt fantastisk, da det netop er vigtigt for mig, at det er de ældre selv, der sætter dagsordenen for den tid, jeg er hos dem.

En af de mange ældre jeg talte med, var vant til at gå meget på museum, men efterhånden var mange i hendes omgangskreds faldet fra. Så nu går hun selv til kulturelle arrangementer, men hun syntes hun mangler en at tale med om kunsten, men også lige så meget om livets store og små spørgsmål. Jeg ser frem til et spændende museumsbesøg sammen med hende.

PS kanelsneglene gik som varm brød

 

DSC_0170

 

DSC_0169