2989 5592 maria@tidtilliv.dk

Prøv noget nyt!

I får lige en lille update her fra Tid Til Liv.

I morgen skal jeg prøve noget nyt.

Jeg starter nemlig på massøruddannelse. Jeg er meget spændt på det og glæder mig til at kunne tilbyde fysiurgisk massage til mine kunder. Jeg er ved at finde ud af, hvordan det rent praktisk kommer til at foregå. Men det bliver i hvert fald muligt at få massage hjemme hos jer selv.

Fra den 1. juni er jeg klar til at komme ud til jer, men det er muligt at bestille tid allerede nu.

Priser for fysiurgisk massage:

30 min.          250 kr.

60 min.          400 kr.

50 procent rabat på Marias Tryghedslinje den første måned til Hendes Verdens læsere.

Koden for rabatten er: Wellness for krop og sjæl.

I morgen bringer Hendes Verden en artikel om Tid Til Liv. Jeg har fået tilsendt bladet og er rigtig glad for artiklen. Artiklen beskriver rigtig godt hvad Tid Til Liv tilbyder og hvorfor jeg har startet mit eget firma op. Det er lidt sjovt at se sig selv i et landsdækkende ugeblad. Jeg håber, I har lyst til at læse den.

Mine dejlige kunder

Derudover har jeg været ude hos kunder og bl.a. hjulpet med forårsrengøring. Det er så dejligt at komme i bund med vinterens snavs og blive klar til foråret og sommeren.

Der er mange ældre, som ikke længere kan få hjælp til rengøring fra det offentlige i dag. Men selvom man er rimelig frisk, så kan man jo godt være lidt usikker på benene og har måske ikke de samme kræfter mere, hvilket kan gøre rengøringen en lidt uoverskuelig opgave. Det kan også være, at man som pårørende er vant til at hjælpe sine forældre, men måske har lyst til at bruge tiden sammen på andet end rengøring. Her kan jeg også hjælpe. Husk det er stadig muligt at trække 6000 kr. fra med boligjobordningen i år.

For mig er det ikke kun et rengøringsjob, men også en mulighed for at tale om store og små ting, som fylder i mine kunders hverdag. Det kan være ting de har oplevet, tanker som fylder, medicin som de er lidt i tvivl om hvordan de skal tage eller bivirkninger, forbindinger som trænger til at blive skiftet etc.

Kontakt mig endelig og hør nærmere om, hvad jeg kan tilbyde dig eller dine kære.